Na predaj garáž v oplotenom areáli v mestskej časti Sihoť II.

budova

Garáž

lokalita

Trenčín

cena

27 900 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj garáž vo vyhľadávanej lokalite v mestskej časti Sihoť II. v oplotenom areáli s el. bránou na diaľkové ovládanie.
Situovaná je na ulici Považská s výborným prístupom a manipulačnou plochou pred garážou.

Čítať viac

Výmera garáže je 20 m2, vstup je prostredníctvom otváravej plechovej brány.
Nie je napojená na el. energiu.
Konštrukcia objektu: montovaná – panelová
Garáž je kúpou ihneď voľná.

Cena:
Cena danej nehnuteľnosti je 27.900 Eur.

V prípade záujmu, danej ponuky ma prosím kontaktujte, poskytnem Vám bližšie informácie.

Kontakt:
Tomáš Jucha
+421908 818 784
tomas.jucha@flowreal.sk

Podrobné informácie

Druh Na predaj
Typ Garáž
Lokalita Trenčín
Ulica Považská
Úžitková plocha 20 m2
Rozloha pozemku 22 m2
Stav Povodný

Mapa

Lokalita

Trenčín Sihoť II.

Nachádza sa v blízkosti centra mesta a ponúka vynikajúcu dostupnosť k hlavným dopravným ťahom. Sihot II je obľúbeným miestom pre obyvateľov, ktorí ocenia pokojné prostredie a blízkosť všetkých dôležitých zariadení. Lokalita je dobre spravovaná, s vysokou úrovňou bezpečnosti. Garáže v tejto oblasti sú ideálnym riešením pre majiteľov vozidiel, hľadajúcich bezpečné a spoľahlivé parkovacie miesto. Investícia do garáže v Sihot II predstavuje perspektívnu príležitosť s potenciálom rastu hodnoty nehnuteľností v budúcnosti.

Tomáš Jucha

realitný maklér

realitný maklér

Som Váš dôveryhodný partner vo fascinujúcom svete nehnuteľností. Ponúkam Vám jedinečný servis v oblasti kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Mám rád prácu s ľuďmi . Som presvedčený, že osobný prístup je kľúčom, ktorý dokáže zmeniť malé veci na niečo veľké. V mojich interakciách s ľuďmi preferujem diplomaciu a vyhýbam sa konfliktom. Mám vynikajúce obchodné zručnosti a som majstrom v komunikácii a vyjednávaní. Neustále sa vzdelávam a hľadám nové vedomosti nielen v oblasti realít, ale aj v širšom spektre tém. Moja kreativita ma neustále poháňa vpred a problémy beriem ako príležitosť pre nové výzvy. Teším sa na vzrušujúcu spoluprácu s Vami a možnosť prezentovať Vám moje schopnosti.